Nieuwe samenstelling beschermingsspray neemolie - Paardenkriebels


PaardenkriebelsNieuwe samenstelling beschermingsspray neemolie

Nieuwe beschermingsspray neemolie

Nieuwe samenstelling Beschermingsspray neemolie: Nog betere bescherming voor paarden tegen insecten

Meteen naar de behandeling

Als paardenliefhebber wil je natuurlijk dat jouw paard optimaal beschermd is tegen vervelende insecten zoals knutten, dazen, horzels, vliegen, muggen en teken. Daarom introduceert Paardenkriebels nu een nieuwe samenstelling van de populaire Beschermingsspray met neemolie, die nog betere bescherming biedt.nieuwe beschermingsspray neemolie

Natuurlijke ingrediënten voor effectieve insectenafweer

De vernieuwde formule bevat een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun insecten afwerende eigenschappen:

  • Neemolie: Een plantaardige olie met bewezen effectiviteit tegen een breed scala aan insecten en op een natuurlijke wijze afstoten door de sterke geur.
  • Lavendel: Insecten laten je graag met rust vooral dazen en horzels wanneer het naar lavendel ruikt. Dat is de reden waarom lavendel olie in de nieuwe beschermingsspray neemolie verwerkt. Lavendel ruikt lekker en zorgt dat de paarden minder last hebben van insecten.
  • Eucalyptus: Etherische oliën zorgt voor een sterke geur die insecten onaangenaam vinden.
  • Castorolie: Vormt een beschermende barrière op de huid en maakt de vacht zacht en glanzend.

Langdurige bescherming en eenvoudig in gebruik

De vliegenspray is eenvoudig aan te brengen en biedt langdurige bescherming tegen insecten. Dankzij de verbeterde formule hoef je minder vaak te sprayen, wat tijd en geld bespaart. De spray is veilig voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle paardenrassen.

“Sinds ik de nieuwe Beschermingsspray met neemolie gebruik, hebben mijn paarden veel minder last van insecten. Ze zijn rustiger en kunnen ontspannen in de wei staan. Een echte aanrader!” – Marieke, tevreden klant

Geef een reactie

Chat met ons