Ervaring met Hemosan - Paardenkriebels


PaardenkriebelsErvaring met Hemosan

Helmosan huidolie verzorgt de paardenhuid die is beschadigd door bijvoorbeeld insectenbeten, denk hierbij aan het  mugje. Deze mug zorgt in sommige gevallen voor allergische reacties met een kapot geschuurde huid of staart en manenkam tot gevolg.

Ik had voor mijn tinker de Green XL producten gebruikt wat zeer goed geholpen heeft.  Helaas bestaat er geen 1 middel dat aanslaat bij alle paarden daarom zoek ik altijd door.

Een vriendin van mij  haar paard stond continue te stampen op de wei en op stal.  Ik had net hele goede verhalen gehoord over het merk Helmosan. Ik heb haar geadviseerd om eens de huidolie te gebruiken tegen de mok en mijt.

Haar ervaring:

Ik heb zoals er gezegd wordt 2 maals daags hem ingesmeerd met de huidolie.  Ik was iets te ongeduldig maar ik vond het zo zielig om hem zo te zien stampen. Ik dacht dat heeft direct effect maar helaas werkt geen 1 product. Dat is ook niet eerlijk. Ik moet eerlijk dat toen ik in de avond ging kijken zag de huid er al een stuk rustiger uit en hij heeft ook maar 1 keer gestampt die avond en ook niet zo heftig. Per dag zag ik verbetering. Ik heb het 2 weken gebruikt en toen zag zijn huid er weer heel mooi uit en het stampen was gestopt. Wat ik ook heel mooi eraan vindt is dat het op natuurlijke basis is.

 

Helmosan huidolie verzorgt de paardenhuid die is beschadigd door bijvoorbeeld insectenbeten, denk hierbij aan het Culicoïde mugje. Deze mug zorgt in sommige gevallen voor allergische reacties met een kapot geschuurde huid of staart en manenkam tot gevolg.

  • Helpt tegen eczeem, mok, mijt, rasp, en cpl
  • verzorgend en verzachtend bij insectenbeten zoals bijvoorbeeld van knutten die bij paarden die zomereczeem hebben zeer irriteren
  • ondersteunt het herstellend vermogen van de huidverzorgend en verzachtend bij een droge en gebarsten en gesprongen huid
  • anti-bacterieel
  • insectenwerend

Uitwendig te gebruiken bij paarden en honden

De dosering is per dier verschillend. Meestal in het begin 2 maals daags en daarna naar behoefte.

Ingredienten: paraffine – etherische olie
Inhoud: 1 liter of 250 ml of 5 liter

 

Chat met ons